Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2012 15:24 - НАСТЪПВА НОВА ГАЛАКТИЧЕСКА /КАТО МИНИМУМ /ЕРА
Автор: momchil Категория: Политика   
Прочетен: 1878 Коментари: 0 Гласове:
5



        Ура другари, от вчера вече живеем в нова ера. "Новоизбраният френски президент Франсоа Оланд заяви, че победата му поставя началото на движение, което се надига навсякъде в Европа." И естествено начело на това движение е ТОЙ!!! НОВИЯТ ФРЕНСКИ ПРЕЗИДЕНТ СОЦИАЛИСТ.  Но да не мислите, че това си го измислям аз, някакъв долен злъчен пигмей заяждащ се с титана. Не нищо не измислям."Ето моето послание: вие сте повече от народ, който иска промени, вие сте движение, което се надига в цяла Европа, а може би и в света, за да отстоява нашите ценности, нашите стремежи и изисквания за промяна. Благодаря, благодаря, благодаря"  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4782451
 И разбира се начело на това движение е ТОЙ. Тази мегаломания ми напомня на последният френски мегаломан Наполеон Бонапарт. "Къртичина дупка е тази ваша Европа. Само на Изток където живеят 600 милиона души могат да се създадат истински империи" твърди Бонапарт. Резултатите са известни. Руснаците влизат в Париж. Добре, че тогавашните руснаци не са като сегашните, че ..... .
      Изцепките продължават"57-годишният Франсоа Оланд се определи като "президент на младостта на Франция".  Браво бе, ашколсун 57 годишен президент на младите. Не бих се учудил, ако скоро се забърка в някой секс скандал тип Берлускони.
Покрай изборите във Франция изпълзя и Станишев "Това е голям ден за френските граждани и нова възможност за европейците. Тази победа е пълно отрицание на лудостта Меркози (от Саркози и Меркел - бел.ред.), която задушава икономическия растеж на Европа през последните две години".
Изцепките до тук могат да предизвикат само усмивки. Подобни тъпи претенции ние източноевропейците сме слушали години наред. Има обаче и по сериозни опасения например  "във всички столици освен ръководителите на правителствата и на държавите, има народи, които благодарение на нас се надяват, гледат към нас и искат да се сложи край на политиката на ограничения". Какво означава това. Според мен това е директно подстрекателство към тунеядците в страните със строга финансова дисциплина да се противопоставят на законно избраните правителства.
      И от къде ще вземе пари за да изпълни всичките си обещания? Ще обложи богатите. Добре, но ще може ли от тях да събере 70 милиарда евро, колкото е френският дефицит. На куково лято.

      Така че, освен началото на нова ера Оланд може да предизвика и "Голям взрив" на еврото.
      Има разбира се и по-оптимистичен вариант. Оланд излъгва очакванията въвежда строга финансова дисциплина. Балансира бюджета на Франция и поставя началото на нов икономически ръст. Това обаче е крайно невероятно да бъде направено от френски мегаломан и особенно социалист.



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: momchil
Категория: Политика
Прочетен: 1531909
Постинги: 63
Коментари: 739
Гласове: 395
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930